Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Går videre med tomtealternativ A

Bystyret har vedtatt å gå videre med tomten sør for Havnelageret for samlokalisering av Havforskningsdirektoratet og Fiskeridirektoratet

Har opprettet Dokken utvikling AS

Bystyret har vedtatt å opprette utviklingsselskapet, som skal håndtere utviklingen av de kommunalt eide eendommene på Dokken.

Mange meninger om fremtidens Dokken på Senioruniversitetet

Onsdag 27. april ble Plan- og bygningsetaten invitert til å presentere Dokkenprosjektet og for å høre om seniorenes meninger om fremtidens Dokken.

Slik er Dokken bak gjerdene

I dag er Dokken en godshavn, men også mye mer: Rundt 400 personer har Dokken som sitt faste arbeidssted. Regner man med transportører og servicefolk er tallet ca. 2 500.

451 barn og unge bygget Dokken i Minecraft

Hvordan kan barn og unge bli begeistret over byutvikling? Ett svar er å la dem bygge en ny bydel med digitale byggeklosser.

Tidslinje - Hvor er vi, og hvor skal vi på Dokken?

Utviklingen av Dokken 2050 som ny og sentral bydel i Bergen er i gang. For å gi deg bedre oversikt over prosessen har vi satt opp en tidslinje. Hvor er vi nå og hvor skal vi?

Bygg Dokken i Minecraft i vinterferien og vinn gavekort på 5000!

I vinterferien kan du og vennene dine være med i konkurransen om å bygge en digital modell av den nye bydelen som skal komme på Dokken i Bergen.

Inviterer til ByLab om byrom og parker på Dokken 8.mars

Forslag til Dokken2050, Arealstrategi har vært på høring. Nå vil vi diskutere hvordan byrom og parker skal utvikles på Dokken. Hva ønsker du de skal kunne brukes til?

Mer tid er nødvendig for å lage en god arealstrategi for Dokken

Byrådet justerer fremdriftsplanen etter høringsinnspill.

Hva skjer med høringsinnspillene?

Lurer du på hva som skjer med innspillet du sender til Bergen kommune? Her får du vite mer om hva som skjer når et innspill til Dokken 2050 kommer til oss.