Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Folkehelseplanen til Bergen kommune skal oppdateres – Vi trenger dine innspill!

Folkehelseplanen "Aktiv by – friske bergensere" er Bergen kommune sin felles overordnede plan for folkehelsearbeidet i kommunen. Nå skal planen oppdateres og vi trenger dine innspill til arbeidet.

Hvordan står det til med folkehelsen i Bergen kommune? Dine svar er viktige!

Onsdag 20. april går startskuddet for Folkehelseundersøkelsen i Vestland 2022. Undersøkelsen vil gi Bergen kommune ny og unik lokalkunnskap om hvordan innbyggerne våre har det.

Innspillsmøte ny Folkehelsemelding

Våren 2023 skal regjeringen legge frem stortingsmelding om folkehelse. Helse- og omsorgsministeren ønsker innspill til stortingsmeldingen, og inviterer derfor til innspillsmøte i Bergen 11. mars.

Ny folkehelseprofil for Bergen 2022 er nå tilgjengelig

Folkehelseprofilen 2022 for Bergen og alle bydelene er nå tilgjengelig på Folkehelseinstituttet sine nettsider. Livskvalitet er teamet for årets profiler!

Pris til folkehelseprosjektet "Helsefremmende miljø på sosiale medier"

Under Folkehelsekonferansen i Trondheim 27.-29. oktober mottok folkehelseprosjektet til Bergen kommune pris for beste praksis abstrakt.

Koronavirus

Om smitte, forebygging og råd til spesielle yrkesgrupper og frivillig sektor. Oppdatert med nye råd og restriksjoner for befolkningen.

Folkehelsens fortid og fremtid i Bergen

Rundt 150 personer møtte opp den 12. desember for å bli inspirert og lære mer om fortidens, nåtidens og fremtidens folkehelseutfordringer i Bergen.

Sjekk folkehelsen i ditt nærområde

Ny folkehelseoversikt for Bergen ble lagt frem 26. november.