Hvit skolebygning på tre plan, bygget i vinkel.
Ortun skole, avdeling innføringstilbud, er i hovedsak et tilbud til elever som er registrert som asylsøkere og som bor på et av akuttinnkvarteringshotellene. Tilbudet holder til på erstatningsskolen Fana gymnas på Paradis.
Bilde: Kristin Bergitte Hauge

Skoletilbud

På erstatningsskolen Fana gymnas på Paradis er det etablert et innføringstilbud for en del ukrainske barn. Skoleelever fra Ukraina som bor privat, kan registrere seg på nærskolen.

READ THE SAME INFORMATION IN UKRAINIAN AND RUSSIAN

Elever som bor på akuttinnkvartering

Erstatningsskolen Fana gymnas er i hovedsak et tilbud til elever som er registrert som asylsøkere og som bor på et av akuttinnkvarteringshotellene. 

Kontakt

Har du spørsmål? Kontakt oss på e-post eller ring på 55 56 96 01. 
Besøksadresse: Statsminister Michelsens vei 53, 5230 Paradis.

Elever som bor privat

Skoleelever fra Ukraina som bor privat, kan registrere seg på nærskolen. Elever på første og andre trinn kan gå på nærskolen. Elever på tredje til tiende trinn kan enten gå på nærskolen eller i innføringsklasse. 

Slik finner du nærskolen din

På Bergenskart - skole får du oversikt over hvor skolene i Bergen er og hvor skolekretsgrensene går. Skriv inn adressen din, så får du opp hvilken skole som er nærskolen.

Ortun skole, avdeling innføringstilbud

Innføringstilbudet er en avdeling under Ortun skole. Innføringsskolen lå tidligere i Fyllingsdalen, i nærheten av Ortun skole. Innføringstilbudet heter Ortun skole, avdeling innføringstilbud.

Barnehagetilbud

Finn informasjon om samlingssted og aktiviteter her