Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

– Rørt over å se engasjementet byen har vist

Kulturbyråd Katrine Nødtvedt var onsdag 11. mai på besøk hos Frelsesarmeens språkkafé i Ladegårdsgaten for å møte ukrainere og frivillige.

Invite to tourism and hospitality job fair

Refugees and participants in Bergen municipality's Introduction Program are invited to meet potential employers on Thursday 19 May at Grand Bergen. The event is open and free to attend for all.

Første møte med norsk helsevesen for ukrainske flyktninger

Smittevernkontoret og Senter for migrasjonshelse (SEMI) er i de fleste tilfeller de første i helsevesenet som møter ukrainske flyktninger i Bergen.

Samlet ukrainere til velkomstarrangement i Grieghallen

Bergen kommune inviterte ukrainske flyktninger til samling i Grieghallen 20. april. Her ble det både nyttig informasjon, og underholdning fra scenen.

Har fastsatt retningslinjer for alternativ mottaksplass for ukrainske flyktninger

Byrådet har vedtatt rammer og retningslinjer for utvidet ordning for alternativ mottaksplass for ukrainske flyktninger i Bergen.

Åpner midlertidig barnehagetilbud for asylsøkere

Fra 19. april tilbyr Bergen kommune gratis plass i Sædalen barnehage for asylsøkere som bor privat eller på akuttinnkvartering i regi av UDI. Barnehagen har kapasitet til å ta inn 70-75 nye barn.

Bergen skal bosette 1000 flyktninger i 2022

Bystyret fattet endelig vedtak om at Bergen skal ta imot 1000 flyktninger i 2022.

Oppretter barnehagetilbud til asylsøkere

Bystyret har nå vedtatt å opprette et midlertidig barnehagetilbud til asylsøkere.

Bergen gir 5 millioner til hjelpearbeid i Ukraina

Bystyret har vedtatt at Bergen kommune gir 5 millioner kroner til Flyktninghjelpen og deres arbeid i forbindelse med krigen i Ukraina.

Skolestart på Lynghaugparken for ukrainske elever

62 elever fra Ukraina hadde sin første skoledag ved Lynghaugparken tirsdag 22. mars. – Det var rørende og fint å treffe dem, sier rektor Mona Fåberg.