RSS

Siste nytt

Stor suksess med Gatefest i Olsvik

Lørdag 2. september ble Olsvik gatefest arrangert for andre gang. Lokale lag og organisasjoner åpnet dørene og inviterte lokalbefolkningen på besøk.

Spør innbyggere i Solheim og på Slettebakken om nærmiljøet

I disse dager sender områdesatsingen i Bergen kommune ut en invitasjon til en spørreundersøkelse om nærmiljø, trivsel og tilhørighet til et utvalg av innbyggere i Solheim og på Slettebakken.

Annemis Helland-Hansen hedret med bauta i Solheimsgaten

– Jeg har fått æren av å avdekke et viktig minnesmerke i dag. Et symbol for lokalt samhold, varme og nestekjærlighet.

Velkommen til Olsvik gatefest 2. september

Lørdag 2. september inviteres små og store til å oppleve hva Olsvik har å by på. Fra klokken 12.00-16.00 blir det aktiviteter, mat, utstillinger og konkurranser spredt fra Olsvikstallen til Grøntua!

Sommersatsing for unge

Stortinget har vedtatt å styrke ordningen med sommerjobb for unge og bevilgningen til Bergen kommune er på 3 millioner kroner. Formålet med sommerjobbsatsing er å få flere unge i jobb.

Stor suksess med torgdag i Loddefjord

Stekende sol, en livlig markedsplass og afrikanske trommerytmer fra scenen skapte komplett sydenstemning, på taket av Vestkanten lørdag 17. juni.

– Vi skal utvikle Slettebakken sammen

Dette var budskapet da byråd Line Berggreen Jacobsen ønsket velkommen til områdesatsingens første folkemøte på Slettebakken.

Oppsummering av Folkemøte i Loddefjord 2023

Byråd Ruth Grung ønsket velkommen til et fullsatt folkemøte i regi av områdesatsingen i Loddefjord 20. april. - Det er fantastisk å se at så mange engasjerer seg for nærmiljøet sitt, sa byråden.

Utforsker nærområdet gjennom Parkour

I samarbeid med Etat for idrett og Bergen parkour bidrar områdesatsingen til at barn og unge i Olsvik aktivt får utforske sitt eget nærmiljø. Tilbudet er populært både blant barn og ungdom.

Loddefjord og Olsvik får egne kunstnere

Kunstnerne Simen Langeland (33) og Trine Sejrup (30) er ansatt som såkalte «forandringsagenter» i bydel Laksevåg, når Bergen kommune tester ut en ny metode for å utvikle gode nærmiljø.