Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Ny forskingsomtale: Boligformer for eldre

Kva faktorar er viktige for eldre når dei skal velgje bustad? Ny forskingsomtale frå Folkehelseinstituttet kan hjelpe kommunar når dei skal utforme nye bustadprosjekt for eldre.

Ny lansering av kunnskapsoppsummeringer og metodevurderinger

Kunnskapskommunen har den siste tiden utviklet et system for kunnskapsoppsummeringer for at kommuner i større grad skal bli aktive brukere av forskning. Nå utvides satsningen til hele Vestlandet.

Forskningssamarbeid mellom kommuner og forskningsinstitusjoner i vest

Regionalt Samarbeidsorgan Vest etableres nå som et nettverk mellom kommunene på Vestlandet og forskningssektoren i regionen. Hensikten er å skape en infrastruktur for relevant forskning for kommunene.

Tilgang til faglitteratur for kommuneansatte

Visste du at du som ansatt i kommunen har tilgang til universitets- og høyskolebibliotekene?

Fikk pris for forskning på personer med ruslidelser og hepatitt C

Vinneren av Kunnskapskommunens Forsknings- og innovasjonspris 2020 er professor i allmennmedisin og fastlege Lars T. Fadnes for hans ledelse av INTRO-HCV prosjektet.

Helse og omsorg tar viktig steg for å få tjenester som virker

Kommunenes helse- og omsorgstjenester har nå fått en helt ny måte å få oppdatert kunnskap som kan brukes til å utvikle tjenestene videre.

EU- midler til Vaksdal kommune

Vaksdal kommune er partner i et unikt EU-prosjekt med mål om å utvikle og teste ut modeller for å fremme digital- og innovasjonskompetanse hos helsepersonell.