Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kronstad oppveksttun nominert til årets skolebygg

Byggeprosjektet Kronstad oppveksttun er nominert til årets skolebygg i konkurranse med prosjekter i Lofoten og på Karmøy. Nå kan du gi din stemme til bygget du liker best.

Åpnet nytt sykehjem i Åsane

Helsebyråd Ruth Grung utropte Åsaheimen til Norges fineste sykehjem under dagens åpning.

Vant omtankepris for andre gang på rad

For andre gang på rad vant Skanska Omtankeprisen. Etat for utbygging gir prisen til den kontraktspartneren som jobber best med sikkerhet og seriøsitetskrav.

Grunnstein lagt ned på nye Eidsvåg skole

Byråd for barnehage, skole og idrett, Linn Katrin Pilskog, la ned grunnsteinen for nye Eidsvåg skole.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2023-2025

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2023-2025. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Nær utsleppsfri byggeplass på Garnes

Arbeida med å rive den gamle og bygge ny Garnes ungdomsskule er i gang. Byggeplassen kjem til å vere nesten heilt utsleppsfri.

Hordvikneset snuplass

Bymiljøetaten er godt i gang med bygging av snuplass i Hordvikneset i Åsane. Nå gjenstår det å få lagt fortau rundt snuplassen.

Elever medvirker i prosjektutviklingen

Elever fra alle skolene i Loddefjord var med da Etat for utbygging inviterte til arbeidsverksted om hvordan et nytt Fysak og ungdomshus kan løses i bydelen.

Holdt dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser

Onsdag 5. oktober var det dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser på Det Akademiske Kvarter. Bakgrunnen var felles mål om utslippsfrie byggeplasser i 2025.

Grunnboringer i Krohnåsvegen/Bjørnevegen

I forbindelse med nylig oppstartet planarbeid for Krohnåsvegen/Bjørnevegen, skal Bergen kommune gjennomføre grunnboringer på strekningen i perioden 10.10.22 – 28.10.22.