Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Skywalken på Kronstad tar form

Elevene kan gå tørrskodd over Jonas Lies vei på en skywalk eller innebygd gangbro når Kronstad oppveksttun er ferdig. Se flere bilder og les om prosjektet.

Holen skole tatt i bruk

Holen skole er så godt som ferdig. Det gjenstår å få inventar på plass og finpusse uteområdene. Etter flere års opphold i Fyllingsdalen, flyttet skolen hjem 4. januar. Se mange bilder fra skolen.

Åpnet Sandsli bo- og omsorgssenter

Fredag 12. november var det endelig klart for offisiell åpning av Sandsli bo- og aktivitetssenter, vel et år etter at de første beboerne flyttet inn.

Rivearbeidene i gang på Eidsvåg

Arbeidet med å rive deler av den gamle bygningsmassen på Eidsvåg skole er i gang. Du kan følge prosessen på nettet.

Rådhusfasaden er nå helt ferdig

For nøyaktig tre år siden var fasadens tilstand årsaken til at rådhuset ble flyttet ut i løpet av en dag. Nå er fasaden helt ferdig.

Digert batteri skal sikre utslippsfrihet

Med batteriavtale med BKK i boks er den første utslippsfrie byggeplassen til Etat for utbygging i Bergen kommune snart realitet. Entreprenøren kan da bare plugge i de elektriske anleggsmaskinene sine.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2021-2023

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2021-2023. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Arna bydelspark

Arna bydelspark etableres nå på Seimsmyrane, et friluftsområde i Indre Arna. Bydelsparken består av et kastfelt og en våtmarkspark.

Kåret vinnerskisse for Fyllingsdalen kulturhus

Konkurransen om å lage et skisseprosjekt for "Fyllingsdalen kulturhus og bibliotek med tilhørende byrom" har en vinner. Løsningen fra Arkitektgruppen Cubus i samarbeid med L2 og Koht gikk seirende ut.

Nygårdsparken

Bymiljøetaten rehabiliterer Nedre del av Nygårdsparken.