Gå tilbake til:
Du er her:

Gjenbrukt rådhus får mer klimagevinst

Klimaregnskapet for å gjenbruke det gamle rådhuset viser større utslippsreduksjon enn regnet med. Beregningene viser at reduksjonen av klimagasser er 70 prosent lavere enn om det ble reist et nybygg.

Ny skatepark i Fyllingsdalen

I sommer kan du bruke den nye skateparken i Fyllingsdalen. Dette er en av tingene vi er stolt over når vi oppgraderer Lynghaugparken.

Jekket hele museet opp én meter

Bak byggeplassgjerdet til Det hanseatiske museum har noen tatt et krafttak. Hele bygget er jekket opp med en meter.

Inngått kontrakt om bygging av Eidsvåg skole

Bergen kommune har inngått kontrakt med OBAS Entreprenør om totalentreprise for Eidsvåg skole. Kontrakten har en verdi på 215 millioner kroner. Les hva prosjektet går ut på.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2021-2023

Etat for utbygging har laget en oppdatert oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2021-2023. Andre kan ha interesse av å se hva som kommer av utbyggingsprosjekter.

Innspillseminar om visjoner for "nye" Det hanseatiske museum

Vil du være med å gi innspill til innholdet i Det Hanseatiske Museum? Vil du høre om Bergens hanseatiske historie? Bergen kommune og Museum Vest inviterer til nettbasert innspillseminar 10. februar.

Presentasjoner fra folkemøte om inkluderingssenter på Landås

Bergen kommune inviterte til et åpent digitalt folkemøte 23. november om arbeidet med å etablere Bergen inkluderingssenter i lærerhøgskolen på Landås. Her kan du se presentasjonene fra møtet.

Gateopprustning Løvstakklien – Bøhmergaten

Bymiljøetaten ruster opp gateløp mellom Løvstakklien og Bøhmergaten med snarveier og grøntområder. Dette gjelder Løvstakklien, Blekenberg, Søndre Skogvei, Granbakken, Furubakken og Bøhmergaten.

Dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser

Etat for utbygging arrangerte 15. oktober en dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser. Her kan du høre hovedinnleggene og ta en kikk på presentasjonene.

Skal utvikle utsleppsfrie byggeplassar

Anleggsmaskiner står for 13 prosent av klimagassutsleppa i Bergen. Etat for utbygging og BKK samarbeider om å utvikle dei to første utsleppsfrie kommunale byggeplassane.