Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Kronstad oppveksttun bind saman gammalt og nytt

Tidlegare Kronstad skole, Hunstad skole og Pinnelien barnehage er gjenoppstått som Kronstad oppveksttun. Oppveksttunet består av barneskule med plass til 300 elevar og barnehage med 80 plassar.

Bergen Rådhus gjenåpner dørene for 460 ansatte

Etter 1386 dager på flyttefot kan kommunalt ansatte glede seg over å være tilbake på arbeidsplassene sine i et toppmoderne og nyoppusset Bergen Rådhus.

Flyttar inn i rådhuset 1. juli

Etter å ha vore fråflytta i 1386 dagar blir eit nyrehabilitert Bergen Rådhus tatt i bruk av tilsette og folkevalde 1. juli.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2022-2024

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2022-2024. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Fire år til gjenåpning - slik ser Det Hanseatiske Museum ut nå

Det over 300 år gamle bygget er halvveis gjennom restaureringen, som krever at alt bygges slik det ble gjort på 1700-tallet.

Vinnerløsning for Alvøen idrettshall sparer 8.252 lass med lastebil

Nå er vinneren av konkurransen om å bygge Alvøen idrettshall kåret. Løsningen til Hent AS betyr blant annet at miljøet blir spart for 8.252 kjøreturer med stein og masser.

Skanska får pris for god omtanke på byggeplassen

Etat for utbygging har tildelt den første omtankeprisen til entreprenøren på det nye sykehjemmet i Åsane. Skanska entreprenør får prisen for å ha jobbet ekstra godt med sikkerhet og seriøsitetskrav.

Digitalt nabomøte om reguleringsplan for Minde skole

Etat for utbygging inviterte naboene til Minde skole til et digitalt informasjonsmøte 22. februar. Møtet handlet om forslag til reguleringsplanen for det gamle SFO-bygget, samt tilbygg og idrettshall.

Skywalken på Kronstad tar form

Elevene kan gå tørrskodd over Jonas Lies vei på en skywalk eller innebygd gangbro når Kronstad oppveksttun er ferdig. Se flere bilder og les om prosjektet.

Holen skole tatt i bruk

Holen skole er så godt som ferdig. Det gjenstår å få inventar på plass og finpusse uteområdene. Etter flere års opphold i Fyllingsdalen, flyttet skolen hjem 4. januar. Se mange bilder fra skolen.