Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Rådhusfasaden er nå helt ferdig

For nøyaktig tre år siden var fasadens tilstand årsaken til at rådhuset ble flyttet ut i løpet av en dag. Nå er fasaden helt ferdig.

Digert batteri skal sikre utslippsfrihet

Med batteriavtale med BKK i boks er den første utslippsfrie byggeplassen til Etat for utbygging i Bergen kommune snart realitet. Entreprenøren kan da bare plugge i de elektriske anleggsmaskinene sine.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2021-2023

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2021-2023. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Arna bydelspark

Arna bydelspark etableres nå på Seimsmyrane, et friluftsområde i Indre Arna. Bydelsparken består av et kastfelt og en våtmarkspark.

Kåret vinnerskisse for Fyllingsdalen kulturhus

Konkurransen om å lage et skisseprosjekt for "Fyllingsdalen kulturhus og bibliotek med tilhørende byrom" har en vinner. Løsningen fra Arkitektgruppen Cubus i samarbeid med L2 og Koht gikk seirende ut.

Nygårdsparken

Bymiljøetaten rehabiliterer Nedre del av Nygårdsparken.

Graver seg ned til bybrannen i 1702

Etter å ha jekket Det hanseatiske museum opp en meter har arkeologene rykket inn. De har gravd seg ned til bybrannen i 1702.

Foredrag om arbeidet på Hanseatisk museum

Arkitekt Aina Lille Langøy i b+b arkitekter fortel om vølings- og fornyingsprosjektet på Det hanseatiske museum i denne foredragsvideoen frå Museum Vest.

Skolen på Haugland blir bofellesskap

Gamle Haugland skule skal få nytt liv som del av bofellesskap. Det skal bygges 12 leiligheter fordelt på to bofellesskap med tjenestebaser. Prosjektet er en del av Boligløftet for utviklingshemmede.

Bygger bofellesskap på gamle Riple skule

Tidligere Riple skole skal få nytt liv med et planlagt bofellesskap på skoletomten. Det skal bygges seks leiligheter og tjenestebase. Prosjektet er en del av Boligløftet for utviklingshemmede.