RSS

La ned grunnstein for Alvøen idrettshall

Idrettsbyråd Linn Katrin Pilskog la fredag 8. september ned grunnsteinen for Alvøen idrettshall. Nå starter arbeidene med å bygge den nye hallen og oppgradere uteområdene.

Presentasjon fra nabomøte om reguleringsplan for Slåtthaug skole

Etat for utbygging inviterte naboer og andre interesserte til et åpent informasjonsmøte 28. august 2023 om planforslaget for Slåtthaug skole. Du kan se presentasjonen fra møtet.

Festdag på nye Tveiterås skole

Det var feiring med ballonger og allsang da Tveiterås skole åpnet. – Dette er en fantastisk festdag, sier Torunn Vikøren og datteren Mira.

Feststemt åpning av ny barnehage i Damsgårdssundet

Damsgårdssundet barnehage er offisielt åpnet med sang, flagg, taler og klipping av hjemmelaget snor.

Nye tomtesøk og konkurranse om byggeklare tomter

Kommunen søker etter tomter for å målet om å etablere 125 nye kommunale boliger. Etat for utbygging går nå ut i markedet med en konkurranse om å skaffe to byggeklare tomter.

Inngått kontrakt om Midtbygda behandlingssenter

Etat for utbygging har inngått kontrakt med Skanska om å byggje Midtbygda behandlingssenter. Les meir om prosjektet og sjå video som viser korleis det blir sjåande ut.

Nabomøte om reguleringsplan for Storetveit skole

Etat for utbygging inviterer naboer og andre interesserte til et åpent informasjonsmøte 6. september 2023 om planforslaget for Storetveit skole.

Se nye illustrasjoner av scenekunsthuset

Sentralbadet skal gjøres om til et scenekunsthus med publikumsrettede funksjoner. Vi har lagt ut en rekke illustrasjoner som viser hvordan bygget kommer til å se ut.

Byggeprosjekt – Rå idrettshall

Rå skole har behov for ny gymsal og lokaler for skolehelsetjenesten. Skolen skal få en idrettshall som også skal inneholde skolehelsetjeneste og to klasserom med grupperom og garderobe.

Konserverer skulpturer i sentrum i sommer

Skulpturer av Bjørnstjerne Bjørnson, Edvard Grieg og Ludvig Holberg får alle vedlikehold i sommer.