Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Tre av kommunens prosjekter nominert

Syv prosjekter er nominert til arkitektur- og byformingsprisen for Bergen kommune. Blant de nominerte er tre prosjekter i kommunens regi: Holen skole (bildet), Ortun badeanlegg og Lynghaugparken.

Elever medvirker i prosjektutviklingen

Elever fra alle skolene i Loddefjord var med da Etat for utbygging inviterte til arbeidsverksted om hvordan et nytt Fysak og ungdomshus kan løses i bydelen.

Holdt dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser

Onsdag 5. oktober var det dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser på Det Akademiske Kvarter. Bakgrunnen var felles mål om utslippsfrie byggeplasser i 2025.

Grunnboringer i Krohnåsvegen/Bjørnevegen

I forbindelse med nylig oppstartet planarbeid for Krohnåsvegen/Bjørnevegen, skal Bergen kommune gjennomføre grunnboringer på strekningen i perioden 10.10.22 – 28.10.22.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2022-2024

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2022-2024. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Snart er Damsgårdssundet barnehage ferdig

I oktober er byggearbeidene på Damsgårdssundet barnehage ferdig. Den vil være erstatningsbarnehage for Laksevåg barnehage. Se bilder av hvordan den ser ut nå.

Ortun svømmehall er ferdig

Ortun skole har fått eit nytt svømmeanlegg med opplærings- og treningsbasseng. Delar av taket frå den gamle svømmehallen er blitt til møblar i den nye hallen. Sjå bileta av den flotte hallen.

Nytt byliv i gatene på Nygårdshøyden

Meir og betre byliv for små og store bergensarar er stikkordet når Bymiljøetaten og Graveklubben skal inn i gatene i søndre del av Nygårdshøyden.

Kronstad oppveksttun bind saman gammalt og nytt

Tidlegare Kronstad skole, Hunstad skole og Pinnelien barnehage er gjenoppstått som Kronstad oppveksttun. Oppveksttunet består av barneskule med plass til 300 elevar og barnehage med 80 plassar.

Bergen Rådhus gjenåpner dørene for 460 ansatte

Etter 1386 dager på flyttefot kan kommunalt ansatte glede seg over å være tilbake på arbeidsplassene sine i et toppmoderne og nyoppusset Bergen Rådhus.