Gå tilbake til:
Du er her:

Kåret vinnerskisse for Fyllingsdalen kulturhus

Konkurransen om å lage et skisseprosjekt for "Fyllingsdalen kulturhus og bibliotek med tilhørende byrom" har en vinner. Løsningen fra Arkitektgruppen Cubus gikk seirende ut.

Graver seg ned til bybrannen i 1702

Etter å ha jekket Det hanseatiske museum opp en meter har arkeologene rykket inn. De har gravd seg ned til bybrannen i 1702.

Foredrag om arbeidet på Hanseatisk museum

Arkitekt Aina Lille Langøy i b+b arkitekter fortel om vølings- og fornyingsprosjektet på Det hanseatiske museum i denne foredragsvideoen frå Museum Vest.

Skolen på Haugland blir bofellesskap

Gamle Haugland skule skal få nytt liv som del av bofellesskap. Det skal bygges 12 leiligheter fordelt på to bofellesskap med tjenestebaser. Prosjektet er en del av Boligløftet for utviklingshemmede.

Bygger bofellesskap på gamle Riple skule

Tidligere Riple skole skal få nytt liv med et planlagt bofellesskap på skoletomten. Det skal bygges seks leiligheter og tjenestebase. Prosjektet er en del av Boligløftet for utviklingshemmede.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2021-2023

Etat for utbygging har laget en oppdatert oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2021-2023. Andre kan ha interesse av å se hva som kommer av utbyggingsprosjekter.

Gjenbrukt rådhus får mer klimagevinst

Klimaregnskapet for å gjenbruke det gamle rådhuset viser større utslippsreduksjon enn regnet med. Beregningene viser at reduksjonen av klimagasser er 70 prosent lavere enn om det ble reist et nybygg.

Ny skatepark i Fyllingsdalen

I sommer kan du bruke den nye skateparken i Fyllingsdalen. Dette er en av tingene vi er stolt over når vi oppgraderer Lynghaugparken.

Jekket hele museet opp én meter

Bak byggeplassgjerdet til Det hanseatiske museum har noen tatt et krafttak. Hele bygget er jekket opp med en meter.

Inngått kontrakt om bygging av Eidsvåg skole

Bergen kommune har inngått kontrakt med OBAS Entreprenør om totalentreprise for Eidsvåg skole. Kontrakten har en verdi på 215 millioner kroner. Les hva prosjektet går ut på.