Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Fire år til gjenåpning - slik ser Det Hanseatiske Museum ut nå

Det over 300 år gamle bygget er halvveis gjennom restaureringen, som krever at alt bygges slik det ble gjort på 1700-tallet.

Vinnerløsning for Alvøen idrettshall sparer 8.252 lass med lastebil

Nå er vinneren av konkurransen om å bygge Alvøen idrettshall kåret. Løsningen til Hent AS betyr blant annet at miljøet blir spart for 8.252 kjøreturer med stein og masser.

Skanska får pris for god omtanke på byggeplassen

Etat for utbygging har tildelt den første omtankeprisen til entreprenøren på det nye sykehjemmet i Åsane. Skanska entreprenør får prisen for å ha jobbet ekstra godt med sikkerhet og seriøsitetskrav.

Digitalt nabomøte om reguleringsplan for Minde skole

Etat for utbygging inviterte naboene til Minde skole til et digitalt informasjonsmøte 22. februar. Møtet handlet om forslag til reguleringsplanen for det gamle SFO-bygget, samt tilbygg og idrettshall.

Skywalken på Kronstad tar form

Elevene kan gå tørrskodd over Jonas Lies vei på en skywalk eller innebygd gangbro når Kronstad oppveksttun er ferdig. Se flere bilder og les om prosjektet.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2022-2024

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2022-2024. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Holen skole tatt i bruk

Holen skole er så godt som ferdig. Det gjenstår å få inventar på plass og finpusse uteområdene. Etter flere års opphold i Fyllingsdalen, flyttet skolen hjem 4. januar. Se mange bilder fra skolen.

Åpnet Sandsli bo- og omsorgssenter

Fredag 12. november var det endelig klart for offisiell åpning av Sandsli bo- og aktivitetssenter, vel et år etter at de første beboerne flyttet inn.

Rivearbeidene i gang på Eidsvåg

Arbeidet med å rive deler av den gamle bygningsmassen på Eidsvåg skole er i gang. Du kan følge prosessen på nettet.

Rådhusfasaden er nå helt ferdig

For nøyaktig tre år siden var fasadens tilstand årsaken til at rådhuset ble flyttet ut i løpet av en dag. Nå er fasaden helt ferdig.