RSS

Rådhuset vant rehabiliteringspris

Rehabiliteringen av Bergen Rådhus vant prisen i klassen for rehabiliteringsprosjekter under utdelingen av BREEAM-prisen 2024.

Godt i gang med å sanere Slettebakken avfallsdeponi

Bymiljøetaten er i gang med sanering av det gamle avfallsdeponiet på Slettebakken.

Unik fontene på plass i Nygårdsparken

64 år etter at den historiske fontenen i Nygårdsparken ble demontert, har parken fått en ny fontene som er en gjenskaping av den opprinnelige.

Nabomøte om reguleringsplan for Bjørnarhallen

Etat for utbygging inviterer naboar og andre interesserte til eit ope informasjonsmøte tysdag 19. mars 2024 kl. 18.00-19.30 om planforslaget for Bjørnarhallen.

Samlet byggebransjen på ombrukskonferanse

Klare krav til ombruk i byggeprosjekter var en gjenganger blant innspillene som kom fra byggebransjen på Bergen kommunes ombrukskonferanse.

Tett tak og kranselag på Det hanseatiske museum

Taket er atter tett under presenningen på Det hanseatiske museum. Om lag 294 år etter det forrige kranselaget, spanderte byggherren pizza på bygningsarbeiderne.

Omtankeprisen 2023 til Åsane byggmesterforretning

Etat for utbygging deler årlig ut en omtankepris til en leverandør som utmerker seg innenfor sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. Prisen for 2023 går til Åsane byggmesterforretning.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2024-2026

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2024-2026. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Denne kolossen skal gi godt inneklima i Haukelandshallen

To gigantiske ventilasjonsanlegg skal gi luft og varme til Haukelandshallen, som også har fått tre nyoppussede gymsaler.

Ta en sniktitt på "nye" Eidsvåg skole

Arbeidene på Eidsvåg skole har kommet så langt at det kun gjenstår arbeid med uterom, prøvedrift og møblering. Ta en titt på hvordan skolen ser ut nå.