RSS

Samlet byggebransjen på ombrukskonferanse

Klare krav til ombruk i byggeprosjekter var en gjenganger blant innspillene som kom fra byggebransjen på Bergen kommunes ombrukskonferanse.

Byggeprosjekt: Fyllingsdalen kulturhus

Prosjektet Fyllingsdalen kulturhus har vært gjennom en optimaliseringsfase og ekstern kvalitetssikring. Det jobbes videre med en løsning uten kontortilbygg.

Tett tak og kranselag på Det hanseatiske museum

Taket er atter tett under presenningen på Det hanseatiske museum. Om lag 294 år etter det forrige kranselaget, spanderte byggherren pizza på bygningsarbeiderne.

Omtankeprisen 2023 til Åsane byggmesterforretning

Etat for utbygging deler årlig ut en omtankepris til en leverandør som utmerker seg innenfor sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. Prisen for 2023 går til Åsane byggmesterforretning.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2024-2026

Etat for utbygging gir her en oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2024-2026. Planlagte utbyggingsprosjekter kan være av interesse for leverandører og andre.

Denne kolossen skal gi godt inneklima i Haukelandshallen

To gigantiske ventilasjonsanlegg skal gi luft og varme til Haukelandshallen, som også har fått tre nyoppussede gymsaler.

Ta en sniktitt på "nye" Eidsvåg skole

Arbeidene på Eidsvåg skole har kommet så langt at det kun gjenstår arbeid med uterom, prøvedrift og møblering. Ta en titt på hvordan skolen ser ut nå.

- Blir veldig bra for framtidige elevar

- Eg trur dette kjem til å bli veldig bra for framtidige elevar på Garnes ungdomsskule. Dei får mykje betre plass i det nye skulebygget, sa elevrådsleiar Julia Eskina då grunnsteinen blei lagt ned.

Nå blir det sykkelvei, fortau og flere bytrær i Dokkeveien

Dokkeveien på Nygårdshøyden blir både grønnere og bedre for gående, syklister og rullestolbrukere. Bygging starter i slutten av november.

Olaf Ryes vei blir bedre for gående og syklende

Olaf Ryes vei som går fra Møhlenpris og opp til Nygårdshøyden skal bli bedre for gående og syklister. Bygging skal etter planen starte opp i første del av 2024.