Gå tilbake til:
Du er her:

Innspillseminar om visjoner for "nye" Det hanseatiske museum

Vil du være med å gi innspill til innholdet i Det Hanseatiske Museum? Vil du høre om Bergens hanseatiske historie? Bergen kommune og Museum Vest inviterer til nettbasert innspillseminar 10. februar.

Se bildene fra det nye tilbygget på Midtun skole

Det nye tilbygget på Midtun skole er ferdig. Se bygget fra innsiden.

Foretar markedsundersøkelser om kontaktstrategi

Etat for utbygging gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse. Undersøkelsen skal brukes i arbeidet med kontraktstrategier for fremtidige rehabiliteringsprosjekter i regi av kommunen.

Planlagte entreprenøranskaffelser 2020-2022

Etat for utbygging har laget en oppdatert oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene for årene 2020-2022. Andre kan ha interesse av å se hva som kommer av utbyggingsprosjekter.

Presentasjoner fra folkemøte om inkluderingssenter på Landås

Bergen kommune inviterte til et åpent digitalt folkemøte 23. november om arbeidet med å etablere Bergen inkluderingssenter i lærerhøgskolen på Landås. Her kan du se presentasjonene fra møtet.

Gateopprustning Løvstakklien – Bøhmergaten

Bymiljøetaten ruster opp gateløp mellom Løvstakklien og Bøhmergaten med snarveier og grøntområder. Dette gjelder Løvstakklien, Blekenberg, Søndre Skogvei, Granbakken, Furubakken og Bøhmergaten.

Dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser

Etat for utbygging arrangerte 15. oktober en dialogkonferanse om utslippsfrie byggeplasser. Her kan du høre hovedinnleggene og ta en kikk på presentasjonene.

Hanseatisk museum har fått presenning med trykk

Byggearbeidene på Det hanseatiske museum pågår. Nå har bygget fått presenning med påtrykt fasade. Neste store milepæl er når arbeidet med å jekke opp bygget tar til.

Skal utvikle utsleppsfrie byggeplassar

Anleggsmaskiner står for 13 prosent av klimagassutsleppa i Bergen. Etat for utbygging og BKK samarbeider om å utvikle dei to første utsleppsfrie kommunale byggeplassane.

Mindemyren: Fra terminalområde til livskraftig by

Blågrønn infrastruktur skal gjøre Mindemyren robust mot klimaendringer og bidra til en attraktiv bydel.